Tools untuk menambah di website atau blog anda yang perlu anda ketahui

Tools

Cara membuat Duit Di Google Adsense

AdSense adalah sebuah program periklanan yang dijalankan oleh Google. Hal ini memungkinkan anda untuk menambah iklan di laman Web anda dan mendapatkan penghasilan secara online ketika orang mengklik pada iklan yang disediakan oleh Google.


Cara membuat Forms

Borang online memungkinkan pengunjung anda untuk menghantar maklumat melalui script talian. Borang boleh digunakan untuk membuat lead, sokongan pelanggan, atau alasan lain bagi pengunjung anda untuk menghubungi anda.


Cara Membuat Forum

Kadang-kadang disebut papan buletin atau forum, message board yang digunakan untuk menciptakan suatu komunikasi online mengenai topik tertentu. Forum adalah cara yang bagus untuk membuat orang untuk kembali ke halaman Web anda.


Cara Mengunakan Card Credit

Cara apa yang akan membolehkan anda untuk menjual produk anda secara online. dan memperolehi bayaran dari pelangan anda secara paypal atau credit card Ini adalah topik yang hangat secara mendalam jadi pastikan anda membaca laman kami berdedikasi untuk menjelaskan pilihan anda.


Cipta Blog


Blog adalah kependekan dari weblog, yang merupakan jurnal yang sering dikemaskini dan direka untuk konsumen masyarakat umum. Blogs umumnya mewakili keperibadian daripada penulis atau website anda.


Live Chatting

Live chat adalah sebuah skrip yang memungkinkan orang untuk bicara secara real time, sementara di Internet. Pengguna menaip mesej mereka dan teks akan muncul pada monitor chat room yang lain pengunjung.


Buat Photo Gallery Untuk Website

Sebuah galeri foto akan membolehkan anda untuk mengimport dan berkongsi semua foto anda secara online. Hal ini memungkinkan anda untuk berbagi foto-foto anak-anak, peristiwa, produk atau yang lain-lain dengan  melihat album foto anda.


Web Page Hit Counters

Biasanya sebuah gambar grafik (tapi kadang-kadang fail yang tersembunyi), yang memaparkan jumlah “hit” laman yang diterima ketika pelawat datang melawat web anda. Hit counter umumnya terhad dengan statistik detail tentang pelawat andal.


Email Newsletters

Newsletter pada umumnya dihantar sebagai email kepada orang yang telah mendaftarkan diri untuk menerimanya. Mereka umumnya berkaitan dengan topik website anda dan gunakan untuk mengumumkan produk baru atau info.


Web Video

laman video web itu adalah tempat yang bagus untuk mengetahui halaman-load video mengenai topik yang anda masih mempunyai pertanyaan lain.


Landing Page

Anda memerlukan salinan untuk laman arahan anda, tetapi anda tidak yakin bagaimana cara membuat laman arahan?Pada awalnya mari kita mendefinisikan apa yang kita maksud ketika berbicara tentang halaman arahan. Laman arahan dapat berupa laman yang pengunjung datang ke laman anda selepas mengklik pada setiap banner promosi atau link kelaman web anda.


Iklan banner

Iklan banner adalah salah satu alat yang berkesan dan agak murah anda boleh gunakan untuk meningkatkan trafik ke laman web anda. Untuk banner Internet anda berjaya anda perlu mendidik diri sendiri kaedah terbaik dan menjejaki hasil anda mendapatkan dari iklan banner anda, untuk menentukan apa yang anda perlukan diweb banner anda. Artikel ini akan menyediakan anda dengan asas kepada reka bentuk dan penempatan iklan banner.Jika anda memiliki laman web atau perniagaan dalam talian, anda mungkin pernah terserempak dengan laman web banner yang besar dengan rayuan demografi besar kepada anda. Anda mungkin bertanya kepada diri sendiri bagaimana anda boleh tawan beberapa orang-orang pelanggan dan membawa mereka ke laman web anda.


Atikal ini adalah hak cipta dari perekablogpro


Hubungi kami disini

Leave a Comment