Salam sejahtera

Salam sejahtera! Pembukaan blog kami ini baru saja dibina dan semata-mata hanya ingin berkongsi pengalaman atau info yang boleh digunakan bagi mereka yang ingin mencari maklumat bagaimana atau cara yang berkesan dan lagi mudah untuk di-gunakan.Tujuan saya menulis ini adalah untuk berkongsi bersama anda yang baru sahaja minat menulis atau mencari bahan cerita baru untuk masa lapang anda atau menambahkan ilmu di minda anda. dalam menjadi penulis bebas saya banyak meneroka dan mencari berbagai informasi di-alam maya dan membaca banyak yang kisah-kisah yang boleh saya jadikan informasi ini sebagai satu matlamat dan tujuan dalam menjadi penulis bebas Yang sebenarnya untuk menulis bukanlah perkara yang sukar yang anda fikirkan
ia boleh di-mulakan dengan kisah-kisah cerita yang menarik seperti,cerita yang menyeronokkan,menyeramkan,dan sebagainya yang anda fikirkan ia boleh di-jadikan motivasi yang ada didalam diri anda untuk di-kongsikan dengan pengalaman yang anda ketahui . untuk memulakan tajuk cerita atau inforrmasi yang hendak dikongsikan bersama memang mudah untuk di-baca oleh para pembaca untuk menilaikannya adakah ia benar-benar berpengalaman untuk menulis atau ia hanya menulis hanya setakat suka-suka sahaja. dengan mutu cerita yang di-sampaikannya.
ada banyak cara lagi sebernanya untuk menjadi penulis ini kerana ianya bebas menulis dengan mengunakan buku dan pena anda sendiri atau pun anda boleh sahaja dengan langsung saja mengunakan laptop anda dengan mengunakan microsoft words dan menyimpannya langsung ke-dalam drive-c anda dan menjadikannya pada pdf copy file untuk di-pindahkan ke-laman blog atau laman web yang boleh menerbitkan cerita anda sendiri atau maklumat yang anda sampaikan dan anda juga boleh menjualnya sebagai ebook copy yang telah siap dengan berbagai pengetahuan yang anda ciptakan.
Subscribe berita kami
...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Math Captcha
29 − 19 =