Apa yang kami lakukan

Saya adalah seorang pereka laman web bebas dari singapura!Saya menjalankan tapak Web talian saya sendiri, blog dan website dan minat saya sangat banyak seperti Web Development, Web Design,  

Servis kami

kami membantu membina tapak Web talian anda sendiri, seperti blog website dan forum dan minat kami sangat banyak iklan Internet, Web Development,dan lain-lain lagi.

Misi kami

Untuk membina eksekutif periklanan independen direka khas untuk memberikan
konsumen yang paling komprehensif menarik pelangan di internet.

Hai Salam sejahtera!

Saya adalah seorang pereka laman web bebas dari singapura!

Saya menjalankan tapak Web talian saya sendiri, blog dan forum dan minat saya sangat banyak iklan Internet, Web Development, Web Design, Widgets Creations, Periklanan dan Bangunan Business Systems

saya berpegalaman cara membuat website mengunakan yolasite,weebly,webstart,wix,blogger,Wordpress atau dengan web hosting yang lainnya.untuk membina website ini memerlukan kepakaran dan kemahiran yang telah saya perolehi semenjak 10 tahun yang lalu saya berkecimpung dalam bidang ini kerana hobi yang saya meminatinya semasa dahulu lagi.

Orang ramai ingin tahu apa alat yang saya gunakan untuk menjalankan website dan blog saya.

Sebagai hasilnya, saya telah menyusun satu senarai sumber blogging yang disyorkan yang saya gunakan secara peribadi (dalam kebanyakan kes) atau yang telah datang sangat disyorkan kepada saya oleh orang yang saya percayai.

Saya akan menambah senarai ini apabila saya mencari sumber blog baru yang saya cadangkan.

Platform Blog

WordPress
Cadangan saya untuk platform blog cukup jelas – WordPress.org. Selama 10 tahun yang lalu saya tidak membina sebuah blog di mana-mana platform lain dan juga platform blog pilihan kebanyakan blogger lain hari ini.

Beberapa platform lain sudah tentu termasuk:

WordPress.com – platform blogging yang dihoskan secara percuma
Blogger – satu lagi pilihan tuan rumah percuma – dimiliki oleh Google
Disyorkan Membaca: Memilih Platform Blog

Hosting
Terdapat banyak perkhidmatan hosting yang tersedia untuk blogger.

Jika anda baru memulakan atau mempunyai blog yang lebih kecil, saya sangat mengesyorkan anda menyemak BlueHost yang telah mengumpulkan tawaran diskaun istimewa untuk pembaca ProBlogger.

BlueHost – WordPress telah mencadangkan Bluehost untuk web hosting sejak tahun 2005. Dengan pemasangan 1-klik WordPress, sokongan 24/7 dan kadar yang super mampu, Bluehost adalah pilihan yang baik untuk membina laman web pertama atau blog anda.

Ketahui lebih lanjut tentang cara memulakan blog dalam langkah demi langkah tutorial ini.

Nota: Pada blog saya, saya menggunakan Sintesis Web (dimiliki oleh WPEngine) untuk hosting. Walau bagaimanapun blog saya mempunyai banyak trafik dan perkhidmatan ini mungkin akan menjadi terlalu banyak untuk blog yang itulah sebabnya saya cadangkan bermula dengan Bluehost.

Kemas kini: Bluehost hebat jika anda baru bermula tetapi kami juga mendengar banyak perkara yang sangat baik tentang WPEngine jika anda sedang mencari hosting laman web yang ditubuhkan dengan lebih banyak lalu lintas (atau ingin memposisikan diri anda untuk itu di masa depan). Mereka lebih mahal tetapi pakar WordPress dan melakukan beberapa perkara hebat untuk blogger. Gunakan pautan ini dan anda akan mendapat 2 bulan percuma apabila anda mendaftar untuk pelan tahunan.

Reka Bentuk / Tema Blog
Terdapat puluhan ribu tema blog yang tersedia untuk blog WordPress. Satu-satunya nasihat saya adalah untuk memilih satu yang dikemas kini secara teratur untuk lubang keselamatan kerana anda tidak mahu mendapatkan blog anda digodam dengan template yang kurang direka bentuk.

Pembekal tema premium yang saya gunakan selama bertahun-tahun dan sangat mengesyorkan ialah StudioPress (aff). Saya telah menggunakan tema mereka pada hari-hari awal banyak blog dan suka reka bentuk mereka tetapi juga sokongan.

Alat Reka Bentuk Grafik
Canva – alat reka bentuk grafik dalam talian yang walaupun seseorang seperti saya boleh mencipta visual yang layak untuk blog saya! Hebat untuk mencipta grafik untuk media sosial.

PicMonkey – satu lagi alat yang berguna untuk membuat kandungan visual untuk blog anda
99desain – memerlukan beberapa grafik, logo atau elemen reka bentuk lain yang dicipta oleh pro? Semak perkhidmatan yang ditawarkan oleh ribuan pereka di 99 reka bentuk.

24slides – adalah satu pasukan pereka persembahan profesional yang mengkhususkan diri dalam membina PowerPoints yang mengagumkan, Keynotes dan banyak lagi. Perkhidmatan yang cekap untuk menjadikan anda kelihatan baik.

Alat dan Perkhidmatan untuk Pemasaran E-mel

Drip – pembekal perkhidmatan e-mel semasa untuk ProBlogger

MailChimp – pembekal e-mel lain yang saya gunakan pada beberapa blog saya – sangat dipercayai dengan beberapa ciri hebat dan perkhidmatan yang paling popular di kalangan pembaca kami.

ConvertKit – alat yang baru kita mulakan untuk bereksperimen dengan kelihatan sangat menjanjikan. Dibina dari bawah untuk blogger.

Feedblitz – alat yang hebat untuk menguruskan suapan RSS dan e-mel anda

SumoMe – alat untuk membantu anda mengumpul alamat e-mel melalui pelbagai popup, hello bar, tikar mengalu-alukan dan alat inovatif yang lain.

OptinMonster – alat yang sama untuk SumoMe
LeadPages – alat yang berkuasa untuk membuat halaman pendaratan untuk blog anda.

Alat untuk Pengurusan Media Sosial
CoSchedule – alat blog penting yang boleh mengurus pesanan media sosial anda, penerbitan pos blog dan kalendar editorial – semuanya dari dalam WordPress. Kami suka menggunakan

CoSchedule untuk Blogger.
Edgar – alat media sosial yang telah merevolusikan cara saya mendekati strategi media sosial saya. Ia sangat kuat dan membolehkan anda membuat kerja yang anda buat untuk membuat tweet dan kemas kini sosial anda untuk terus bekerja untuk anda selama-lamanya.

Social Sprout – alat yang menguruskan kebanyakan interaksi media sosial hari ke hari di Twitter dan Facebook.

Alat untuk Produktiviti dan Pengurusan Pasukan
Evernote – di mana saya menguruskan banyak idea saya, ambil perhatian, mengambil idea, menulis jawatan blog dan banyak lagi!

Slack – alat yang kami gunakan untuk komunikasi dalaman pasukan kami.
Trello – alat lain yang kita gunakan secara dalaman untuk komunikasi dan pengurusan projek
Fantastical – aplikasi kalendar hebat untuk Mac dan iOS.

Wunderlist – permohonan senarai permainan saya

Sumber dan Alat Blogging Lain
Ecamm Live – alat yang menakjubkan untuk pengguna Mac untuk membuat video LIVE Facebook
BuzzSumo – alat fantstic untuk menganalisis kandungan seberapa baik

jika anda ada perniagaan kecil atau besar dan berminat dan mahu kami membantu anda untuk membina website atau blog anda sila hubungi kami disini

Untuk Membuat Website Anda Sila Isikan Borang Kami Disini

Jika anda telah membaca keterangan kami dan bersetuju dengan peraturan kami jika anda mahu kami membantu anda.Sila isikan butir diri anda di borang kami disini