Peluang mencari duit di-rumah.Program affiliate online

affiliate

Jika anda sedang mencari peluang perniagaan yang tidak memerlukan pelaburan awal dan tidak memerlukan anda untuk menyimpan apa-apa barangan, program affiliate talian boleh menjadi satu usaha yang besar. Sebagai affiliate, anda pada dasarnya menjadi sebahagian daripada tenaga jualan syarikat, tetapi anda bergantung kepada komisyen.
Program affiliate biasanya dikendalikan oleh laman web e-dagang mencari cara untuk meningkatkan jualan mereka. Gabungan meletakkan butang atau banner iklan di laman web mereka, atau iklan teks dalam mesej e-mel, yang mempromosikan produk laman e-dagang ini. Gabungan dibayar peratusan daripada setiap jualan mereka menjana.
Bagaimana ia berfungsi?


Anda mungkin telah melihat program affiliate dalam tindakan, walaupun anda tidak menyedarinya. Banyak laman web mempunyai pautan ke Amazon.com untuk membeli buku atau CD yang berkaitan dengan kandungan yang disiarkan di laman web ini; jika anda klik dan membeli item melalui salah satu daripada pautan ini, pemilik laman web mendapat peratusan kecil jualan.

Walaupun banyak webmaster berpuas hati untuk membuat beberapa dolar sebulan sebagai “kasual” affiliate, terdapat lebih banyak wang yang akan dibuat. Jika anda bersedia untuk dimasukkan ke dalam kerja, mengambil bahagian dalam program-program affiliate boleh menjadi perniagaan yang berdaya maju.Adakah anda mempunyai apa yang diperlukan?
Sebagai affiliate, perkara pertama yang anda perlukan adalah laman web di mana anda boleh memaparkan maklumat promosi untuk syarikat yang anda bekerja untuk. Anda mungkin boleh menjana lead untuk syarikat penaja anda dengan hanya menggunakan surat berita e-mel, tetapi laman web adalah penting jika anda berharap untuk membuat

pendapatan yang serius.

Jika anda tidak mempunyai laman web perniagaan lagi, memulakan dengan membaca Membina Laman Web untuk Perniagaan Rumah Anda Tani, kemudian baca panduan AllBusiness.com untuk Perniagaan Web Site Hosting Services untuk mempelajari mudah untuk digunakan

site- perkhidmatan bangunan yang ditawarkan oleh orang-orang seperti Yahoo dan Microsoft.Kedua, anda perlu mencari jalan untuk memandu trafik ke laman web anda, untuk membina senarai pelanggan yang besar untuk surat berita e-mel anda, atau kedua-duanya. Ini mungkin akan melibatkan membeli senarai e-mel pelanggan yang berminat atau pengiklanan pembelian untuk meningkatkan trafik laman web anda. Sekali lagi, gabungan kedua-duanya surat berita e-mel dan laman web trafik yang terbaik. Walau bagaimanapun, sebelum anda memulakan pemasaran mana-mana produk affiliate melalui e-mel, anda perlu memastikan bahawa anda mematuhi peraturan syarikat pemasaran e-mel.

Bersedia untuk bermula?

Jika anda bersedia untuk bermula sebagai sekutu, terdapat beribu-ribu syarikat yang menawarkan program affiliate. Tetapi tidak berdisiplin mendaftar untuk program affiliate adalah tidak mencukupi; anda perlu mensasarkan usaha anda. Sebagai contoh, jika anda menjalankan melampau-sukan laman web atau e-surat berita, ia akan masuk akal banyak untuk mengambil bahagian dalam program affiliate antik. Matlamat anda adalah untuk menyampaikan petunjuk disasarkan untuk mendapatkan pulangan terbaik kepada usaha anda.

Selepas anda mendaftar sebagai affiliate, anda akan menerima bahan promosi daripada syarikat penaja. Ini mungkin dalam bentuk iklan teks biasa yang boleh dimasukkan di laman web anda atau digunakan dalam kempen pemasaran e-mel, atau dalam bentuk iklan grafik dipaparkan di laman anda. Anda kemudiannya menggunakan bahan-bahan ini untuk mengiklankan tawaran syarikat penaja itu.

Kebanyakan syarikat membayar sekutu mereka setiap bulan, sama ada melalui program pengurusan affiliate atau secara langsung oleh syarikat itu. Pendapatan ini mungkin dalam bentuk pembayaran PayPal atau cek biasa diposkan kepada anda setiap bulan. Sesetengah program affiliate kini menawarkan pilihan dail deposit, yang bermakna anda boleh mendapatkan wang anda lebih pantas.

Terdapat juga banyak program pengurusan affiliate seperti ClickBank dan Suruhanjaya Junction yang akan membolehkan anda untuk mendaftar dan mendapat akses kepada beribu-ribu syarikat yang menawarkan program affiliate.Banyak sekutu kali pertama lebih suka bekerja melalui satu program pengurusan affiliate seperti kedua-dua di atas. Mereka menawarkan manfaat pembayaran tetap dan akses kepada pelbagai jenis produk dalam satu lokasi. Untuk lebih lanjut, baca Syarikat Yang Menyediakan Perkhidmatan Pengurusan Program Affiliate?


Atikal ini adalah hak cipta dari perekablogpro


Untuk mencuba mencari duit di-internet anda boleh register disini

Leave a Comment